TABLOU CANVAS “THE SKY MUSIC”

85,00 lei
Termen estimat de livare : 2-4 zile
Personalizare produs
Nu uitați să salvați personalizarea pentru a o putea adauga în coș
  • max 250 caractere
Dimensiune (HxL)
Adaugă la favorite
Descriere

A fost primul tău sărut, nașterea unui copil sau acel moment în care ți-ai dat seama că lumea ta s-a schimbat. Oferă un cadou al stelelor pentru a-ți aminti mereu acea noapte specială.

Concepută special pe baza datei, locației și orei la alegere, fiecare hartă stelară este complet unică și personalizată după cum doriți. Cum arătau constelațiile cerului înstelat în acel moment? Află aici!

In plus, poti adauga codul spotify al melodiei voastre preferate și oricând veţi dori să ascultaţi melodia voastră de suflet, scanaţi cu telefonul codul spotify imprimat pe tablou şi aceasta va fi redat imediat cu aplicaţia Spotify pe dispozitivul dvs.

In cateva momente, toate detaliile ajung la noi pentru a le transforma intr-un tablou unicat!

Ce este un tablou canvas?

Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe panza, care este intinsa pe un cadru (sasiu) de lemn. Tablourile canvas sunt folosite in design-ul interior, utilizand imagini stoc sau personalizate cu fotografii personale. Tablourile canvas pot reproduce aspectul unei picturi in ulei sau acrilice.

Imaginea dumneavoastra se printeaza pe panza canvas folosind echipamente profesionale ce permit imprimarea la o rezolutie de pana la 2400 dpi.

Ulterior panza se intinde pe un sasiu din lemn de brad tratat si uscat de 20mm sau 30 mm grosime.

Află mai multeRestrânge
Detalii produs
Recenzii
Niciun comentariu

Whatsapp

Contul dvs

Meniu

Creeaza on cont complet gratuit pentru a putea avea produse favorite.

Autentificare