Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

O comandă se consideră confirmată după ce-a fost procesată de unul dintre operatorii noștri.

Produsele sunt livrate prin curier rapid.

 

Prețul transportului este de 17 Lei oriunde în România și este gratuit pentru comenzile mai mari de 170 Lei.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.


Retur

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță ( conform O.G. 34/2014 ). Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit, îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice ( conform O.G. 34/2014 ) de la primirea coletului, fără invocarea unui motiv și fără penalități.

Produsul va fi trimis la următoarea adresa:

Str. Alexandru cel Bun nr. 43, sector 2, Bucuresti 023681

Modalitate de returnare:

 • Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate: fără urme ale utilizării, în ambalajul original, cu toate accesoriile, fără urme de utilizare.
 • Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a nu primi produsul și de a vi-l returna, pe cheltuiala dvs.
 • Înainte de a trimite produsele înapoi, va rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@tablou-decorativ.ro pentru a fi înregistrată cererea dvs în termen de 10 zile calendaristice de la primirea comenzii. Completați formularul de retur în care sa specificați toate detaliile cerute: numele titularului, contul în care doriți sa vi se returneze banii, factura care a însoțit comanda, produsul/produsele pe care doriți sa le returnați!

DESCARCA FORMULARUL DE RETUR

 • Vă rugăm să acordați atenție completării formularului de retur cu datele de cont, pentru a evita transmiterea unor date greșite. Nu ne asumăm răspunderea pentru datele personale eronate. Pentru siguranță transmiterii corecte a datelor contului IBAN puteți să atașați formularului de retur un extras al contului IBAN.
 • Costul de returnare al produselor este suportat integral de către client.
 • Returul poate fi expediat prin acceasi firma de curierat prin l-ați primit cu plata la destinatar( taxa de transport va fi achitata de către noi dar va fi scăzută din suma rambursată reprezentând valoarea produsului returnat).
 • Returul poate fi expediat prin oricare firma de curierat, cu plata transportului la expeditor(taxa de transport va fi achitata direct de dumneavoastră la predarea coletului)
 • Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen 7 zile lucrătoare de la primirea, verificarea și acceptarea produsului/produselor returnate.
 • Contravaloarea taxei de transport nu se returneaza.
 • Va informăm că eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclama în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

Schimb / Înlocuire produse

 • Dacă se agrează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.
 • Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor sunt suportate de către TABLOU DECORATIV, o singura data la aceeași comanda.
 • ATENȚIE !!! In cazul în care taxa de transport se achită de către EXPEDITOR, aceasta nu va fi rambursată! In situația în care se dorește retur la un produs deja schimbat, costurile de transport vor fi suportate integral de către client.

Whatsapp

Contul dvs

Meniu

Creeaza on cont complet gratuit pentru a putea avea produse favorite.

Autentificare